Ga vol vertrouwen de weg op dankzij de EASY KIT reservewielen van Alcar

De zomervakantie is eindelijk aangebroken en veel mensen maken zich klaar om op weg te gaan naar zonnige bestemmingen. Een zorgvuldige voorbereiding van je auto is essentieel voor veilige en stressvrije reizen. Onder de cruciale items die je moet hebben of controleren, neemt het reservewiel een prominente plaats in.

Is een reservewiel een essentiële uitrusting?

Hoewel veel auto's niet meer zijn uitgerust met standaard reservewielen, is deze voorzorgsmaatregel verplicht in verschillende landen, zoals Spanje en Turkije. Reizen zonder reservewiel is een aanzienlijk risico, vooral voor langeafstandsreizen naar het buitenland. Naast het vermijden van een volledige of gedeeltelijke immobilisatie van je voertuig, kan een gebruiksklaar reservewiel je stressvolle en dure situaties besparen in geval van een lekke band.

De voordelen van ons ALCAR EASY KIT wiel

Om aan deze behoefte te voldoen, bieden we de EASY KIT oplossing van Alcar aan, die alle onderdelen bevat die nodig zijn om het beschadigde wiel snel en efficiënt te vervangen:

  • Een reserveband: aangepast aan je voertuig, klaar voor gebruik
  • Een autokrik: die voldoet aan de Europese goedkeuring n°QA-AC-6518/23
  • Een moersleutel: voor snelle en eenvoudige verwijdering
  • Werkhandschoenen: voor een schone en veilige hantering
  • Een opbergtas: om alles georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden

Kom naar QTeam voor een gratis check!

Voor je gemoedsrust nodigen we je uit om één van onze QTeam Service Centers te bezoeken om de staat van je reservewiel te controleren. Als je er geen hebt, kun je binnen een paar dagen je ALCAR EASY KIT bestellen om je mobiliteit tijdens je vakantie te garanderen.

Maak een afspraak

Bereid je voor op een zorgeloze vakantie

Laat het ontbreken van een reservewiel je vakantie of die van je geliefden niet verpesten. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op elke eventualiteit onderweg. Bezoek een QTeam Service Centre en ontdek hoe de ALCAR EASY KIT je onschatbare gemoedsrust kan geven.