Continental Winter 2024
Lees meerGa vol vertrouwen de weg op dankzij de EASY KIT reservewielen van Alcar
De zomervakantie is eindelijk aangebroken en veel mensen maken zich klaar om op weg te gaan naar zonnige bestemmingen. Een zorgvuldige voorbereiding van je auto is essentieel voor veilige en stressvrije reizen. Onder de cruciale items die je moet hebben of controleren, neemt het reservewiel een prominente plaats in.
Lees meerDe 'berg'wet in Frankrijk: Met welk type banden kan ik reizen deze winter?
Bent u van plan deze winter in Frankrijk te reizen, maar weet u nog niet wat de “berg”wet van 2022 voor uw voertuig betekent? Wat als een beetje anticipatie u een boete van 135 euro zou besparen? Hier volgt een samenvatting van wat u moet weten over deze nieuwe verordening
Lees meerOp vakantie met de auto? Check uw banden!
Van de technische keuring tot het vervangen van winterbanden, ook de autosector werd getroffen door het coronavirus. Voor u op vakantie vertrekt, zijn hier een paar tips om onaangename verrassingen te voorkomen en veilig te reizen!
Lees meerSpeciale beurscondities
Van 1 tot en met 31 juli geniet u bij QTeam van speciale voorwaarden op banden voor vrachtwagens, landbouw-, bouw- en industrievoertuigen.
Lees meerAlles wat u moet weten over sneeuwkettingen
De winter staat voor de deur. Wie het geluk heeft op skivakantie te vertrekken, moet rekening houden met extreme weersomstandigheden op de weg. Winterbanden en sneeuwbanden volstaan dan vaak niet. Hier is alles wat u moet weten over sneeuwkettingen.
Lees meerAlles wat u moet weten over de lage-emissiezones (LEZ)
In België bestaan de lage-emissiezones (LEZ) al enkele jaren (sinds 2017 in Antwerpen, 2018 in Brussel). Maar weet u eigenlijk wat ze inhouden? Welke zijn de volgende LEZ-steden in België? Is uw wagen in het vizier? En wat riskeert u als u in een lage-emissiezone rijdt? We vertellen u alles!
Lees meerHelp! Mijn wagen wil niet starten!
Auto’s zijn tegenwoordig steeds betrouwbaarder. Toch zal de kans dat u pech krijgt nooit helemaal verdwijnen. Is er iets vervelender dan niet kunnen vertrekken omdat de auto niet wil starten? We geven u graag enkele tips mee die goed van pas zullen komen. Met name tijdens de winter, het hoogseizoen voor alle mogelijke soorten pech.
Lees meerVerminder de CO2-uitstoot van uw wagen. Acht tips voor ecodriving.
Wist u dat u de CO2-uitstoot van uw auto zelf kunt verminderen en dus minder vervuilen? Het enige wat u moet doen, is uw rijstijl aanpassen en enkele basisregels in gedachten houden. Dat is het principe van ecodriving. We leggen u graag even uit hoe u op een ecologisch en economisch verantwoorde manier moet rijden.
Lees meerWanneer moet u het onderhoud van uw auto laten uitvoeren?
Een goed en regelmatig onderhoud van een wagen is essentieel om zich veilig in het verkeer te kunnen begeven. Hoe weet u nu juist wanneer het ideale of aangewezen moment is voor een onderhoud? Na hoeveel kilometer en met welke frequentie? En brengt u uw wagen dan best binnen voor een ‘groot’ of ‘klein’ onderhoud? Wij beantwoorden al uw vragen.
Lees meerPech met de batterij? Krijg uw auto weer aan de praat met startkabels!
U moet dringend naar het werk vertrekken of de kinderen naar school brengen en net dan, wanneer u de motor probeert te starten, gebeurt er helemaal niets. Dit is een van de meest voorkomende ergenernissen bij automobilisten. Waarschijnlijk is er een probleem met de batterij. Een set startkabels in de koffer zou heel erg van pas komen om u uit de nood te helpen.
Lees meerVelgen: Aluminium of staal?
Er bestaan twee soorten velgen: velgen in aluminium (vooral bekend als alu velgen of ook lichtmetalen velgen) en velgen in staal. Maar wat is precies het verschil tussen de twee? Moet u de voorkeur geven aan alu velgen of aan stalen velgen? Wat zijn de voor- en nadelen van die twee modellen? Laten we dat eens onder de loep nemen.
Lees meerVan de startkabels tot het blusapparaat: vijf dingen die u altijd in de auto zou moeten hebben
Weet u zeker dat u niets vergeten bent als u achter het stuur plaatsneemt? Veel documenten en toebehoren zijn absoluut noodzakelijk voor u zich op de weg begeeft.
Lees meerWanneer moet ik mijn banden vervangen?
Rijdt u kilometers aan de lopende band? Of zweert u al jaren trouw aan die ene wagen? De kans is groot dat uw autobanden nood hebben aan een grondige check-up en misschien wel aan vervanging toe zijn. Wie graag de touwtjes in handen heeft, kan alvast zelf op inspectie gaan.
In dit blogartikel wijzen we u op de eigenschappen van slijtage en geven we nog enkele tips mee om de levensduur van uw autobanden moeiteloos te verlengen.
Nieuwe banden kopen? Zo kiest u de juiste autoband.
Het zou er ooit van komen … Uw autobanden hebben duidelijk hun limiet bereikt en schreeuwen om vervanging. Voordat u zich halsoverkop een nieuwe set aanschaft, staat u best even stil bij een aantal factoren. Enkel zo vindt u de perfecte match voor uw wagen, rijgedrag en portemonnee.
In dit blogartikel sommen we u vier punten op om over na te denken, voordat u overgaat tot aankoop. Zie het als een handige checklist die u de weg wijst naar nog meer rijplezier.
Banden kopen: zomerbanden of vierseizoenenbanden?
Seizoenen in België? Dat zijn milde winterdagen en zachte zomerdagen met aangename temperaturen het hele jaar door. Chauffeurs stellen zich dan ook luidop de vraag of ze al dan niet moeten overschakelen tussen winter- en zomerbanden. Een terechte opmerking, die steeds meer aanhang wint. En dan zijn er ook nog vierseizoenen- of all-seasonbanden, de gulden middenweg voor wie twijfelt.
In dit blogartikel leggen we uit wanneer u beter kiest voor zomerbanden en wanneer u best switcht naar vierseizoenenbanden. We lijsten de verschillende eigenschappen op, koppelen dit aan uw rijstijl en geven tot slot een prijsindicatie. Aan het einde van de rit weet u perfect wat u te doen staat. Laten we starten!
Waarvoor staat het Europees bandenlabel?
Keuzestress! U hebt een nieuwe set autobanden nodig en beslist er meteen werk van te maken. Maar de moed zakt u al snel in de schoenen. Want eerlijk, autobanden zien er stuk voor stuk exact hetzelfde uit. Toch? Gelukkig krijgt u hulp uit onverwachte hoek …
Sinds 1 november 2012 kleeft er op elke autoband een Europees bandenlabel, dat u meer info geeft over de veiligheid en milieuaspecten. Het doel is om autobanden makkelijk te kunnen vergelijken, zodat u eenvoudig een weloverwogen keuze maakt.
Hoe leest u het Europees bandenlabel? Welke eigenschappen kunt u onderscheiden? En hoe hakt u uiteindelijk de knoop door? U komt het allemaal te weten in dit blogartikel.
Lees meerVelgen herstellen
Parkeren volgens het boekje, het angstzweet breekt u nu al uit. Terwijl de rest van de wereld op uw vingers kijkt, manoeuvreert u in één vlotte beweging tussen twee wagens. In gedachten geeft u zichzelf een welverdiend schouderklopje tot uw velgen tegen de stoeprand knarsen. Misschien iets te vroeg gejuicht …
Net als uw autobanden zijn uw velgen soms toe aan herstellingswerken. In dit blogartikel gaan we dieper in op de voordelen van een reparatie en de mogelijkheden om ze feilloos te laten herstellen.
Lees meerWat zijn runflat banden?
Luchtloze banden, het is niet langer verre toekomstmuziek. In afwachting van deze revolutionaire uitvinding moeten we het nog even stellen met de luchtvariant. En dat betekent ook dat een klapband of lekke band nooit veraf is. Het leidt tot kleine frustraties en zelfs levensgevaarlijke situaties. Gelukkig bestaan er runflat banden, een waar geschenk uit de autowereld.
Nog nooit van gehoord? Of gaat er vaag een belletje rinkelen? In dit blogartikel starten we met een verhelderende definitie van runflat banden om vervolgens uitgebreid de voor- en nadelen te bespreken. Zo weet u perfect waar u aan toe bent als uw band het even laat afweten.
Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen?
Ja hoor, u rijdt nog maar net de autosnelweg op en de regen tikt al tegen uw voorruit. Behendig laat u de ruitenwissers heen en weer zwaaien, zoekend naar het juiste tempo. Het heeft iets therapeutisch. Terwijl uw ruitenwissers druk het water omleiden, zit u veilig en wel in uw wagen. Maar dan wordt uw bezinningsmoment abrupt verstoord door een piepend geluid. Het lijkt wel een noodkreet van uw ruitenwissers. Vreemd, misschien toch maar eens nakijken als u aankomt op uw bestemming …
Lees meerWat is zaagtandslijtage?
Ooit al eens van zaagtandslijtage gehoord? Wie het nu in Keulen hoort donderen, is gelukkig niet alleen. Toch is het een van de meest voorkomende vormen van slijtage bij autobanden. Geen overbodige luxe dus om eens wat dieper in te gaan op het topic.
In dit blogartikel leest u alles over zaagtandslijtage. We starten met een duidelijke definitie, gevolgd door de oorzaken en tot slot geven we advies om het probleem te vermijden of aan te pakken. Want een verwittigd chauffeur is er twee waard.
Levensduur van uw autobanden
Autobanden, wat zou u doen zonder? Ze verhogen uw rijcomfort, wringen zich in allerlei bochten en brengen u geruisloos van A naar B. Als het goed gaat, kunnen ze een hele tijd mee voordat u enige vorm van slijtage bespeurt.
Hoelang precies? Dat hangt af van een aantal factoren die een sterke invloed uitoefenen op de levensduur van uw autobanden. We bundelen ze voor u in dit blogartikel en brengen ze onder in drie overkoepelende categorieën.
Tips bij aquaplaning
Links-rechts, links-rechts. De ruitenwissers van uw wagen zijn druk in de weer, want de zoveelste pittige regenbui schuift over de autosnelweg. Terwijl het verkeer genadeloos voorbijraast, tuurt u voortdurend door uw voorruit op zoek naar een opklaring. Tevergeefs. Er flitst maar één gedachte door uw hoofd: als u nu maar niet gaat slippen.
In dit blogartikel wapenen we u met tips om aquaplaning uit de weg te gaan. Zo kunt u al fluitend de baan op, ook als het weer even niet meezit.
Lees meerDe lente komt eraan: tijd om uw banden te wisselen!
Maartse buien, aprilse grillen, … Jawel de lente is in aantocht en dat gebeurt altijd met de nodige dramatiek. Gelukkig kunt u ook uitkijken naar die heerlijke zonnestralen en dat langverwachte eerste terrasje. Vol herwonnen energie stort u zich op een heuse lenteschoonmaak en laat u een frisse wind waaien door uw interieur. Zet gerust ook uw wagen op het to-dolijstje, want het is alweer tijd om te switchen naar zomerbanden.
Waarom maakt u de overstap van winter- naar zomerbanden? En hoe pakt u dit aan? We leggen het u minutieus uit in dit blogartikel.
Lees meerNaar de autokeuring? Zorg dat uw banden in orde zijn!
Eén keer per jaar valt er een groen kaartje in uw brievenbus. Jawel, u wordt vriendelijk uitgenodigd om met uw wagen richting autokeuring te rijden. Zo’n aangekondigde controle brengt altijd de nodige voorbereidingen en kopzorgen met zich mee. Werken alle lichten naar behoren? Zijn de remblokjes aan vervanging toe? En hoe zit het met de autobanden? Alles wordt nauwlettend onderzocht, want natuurlijk wilt u met glans slagen voor de verschillende tests.
In dit blogartikel bundelen we alvast onze tips en tricks om uw banden optimaal te controleren. Die to do kunt u alvast afvinken.
Wat u zeker moet weten over uw autobatterij
Maandagochtend op z’n best. U heeft er een ontspannen verlengd weekendje thuis opzitten en gaat vol goeie moed de nieuwe werkweek tegemoet. Nog snel neemt u een hap van uw ontbijt on-the-go en vlijt u neer in de wagen. Brr, best nog wat frisjes. Sleutel in het contact, autoverwarming op maximum en rijden maar. Alleen, de motor sputtert tegen terwijl de plicht roept. En dan valt het verdict: een platte batterij. U kunt letterlijk nergens heen …
Klinkt bekend in de oren? In dit blogartikel geven we u meer inzicht in de werking van uw accu en vertellen we hoe uw batterijproblemen kunt vermijden.
Waar vindt u de bandenmaat?
Poetst u zo nu en dan uw velgen? Of zet u soms uw bandenspanning op punt? Dan is het u vast niet ontgaan … Aan de zijkant van uw autoband staat een mysterieuze reeks cijfers en letters. En raar maar waar, ze zijn een belangrijke bron van informatie over uw bandenmaat. Geen nood, u hoeft niet eindeloos in uw gebruiksaanwijzing te turen om de code te kraken.
In dit blogartikel leggen we u uit welke gegevens u kunt aflezen op de zijkant van uw autoband en wat ze concreet betekenen. Hieronder vind u alvast een voorbeeld om van start te gaan.
Wanneer gebruikt u sneeuwkettingen?
Spanning ten top! Die langverwachte skivakantie nadert met rasse schreden en voor het eerst rijdt u zelf naar uw bestemming. U ziet het al helemaal voor u: besneeuwde bergen, glinsterende pistes en uren op de latten. Voor het zover is, moet u nog enkele praktische zaken regelen. Bovenaan op uw checklist? Sneeuwkettingen! Van horen zeggen, neemt u die best mee. Maar eerlijk is eerlijk, eigenlijk weet u er bitter weinig over. Tot nu!
In dit blogartikel spijkeren we u kennis over sneeuwkettingen bij en leggen we u ook enkele alternatieven voor. Laat het leesplezier beginnen!
Op wintervakantie met de auto? Vergeet uw winterbanden niet!
Krakende sneeuw, zuivere berglucht en adembenemende landschappen. Die wintervakantie, daar kijkt u elk jaar reikhalzend naar uit. Enthousiast stouwt u de wagen vol met spullen, klaar om te vertrekken. Maar wacht, was het nu verplicht om met winterbanden rond te rijden op uw bestemming? In België is dat alleszins niet het geval, maar in andere Europese landen gelden er vaak andere regels …
In dit blogartikel scheppen we duidelijkheid en geven we u een handig overzicht waar winterbanden al dan niet verplicht zijn. Zo bent u in geen tijd op de hoogte.
Wat is de snelheidsindex van een autoband?
De autowereld barst van de technische termen. En ‘snelheidsindex’ is er zo eentje van. Misschien doet het vaag een belletje rinkelen, maar is het gissen naar de betekenis ... Drukt u al eens diep het gaspedaal in? Spits dan zeker de oren.
Een snelheidsindex geeft de maximale snelheid weer, waarvoor een autoband wettelijk is goedgekeurd. Die komt dus maar best overeen met de maximale snelheid van uw wagen. Is dat niet het geval en ligt uw snelheidsindex te laag dan kunnen uw autobanden oververhitten en bezwijken onder de druk. Maar geen zorgen, we nemen samen die snelheidsindex onder de loep. Waar kunt u het terugvinden en wat zijn de limieten van uw autobanden? U komt het allemaal te weten in dit blogartikel.
Uw banden- of wielenset opbergen: hoe en waar?
Het is weer die tijd van het jaar! Nu de temperaturen onder 7°C duiken, zeggen we vaarwel tegen onze zomerbanden en wapenen we ons met een set winterbanden. Klaar om die besneeuwde wegen te trotseren. Allemaal goed en wel, maar hoe stockeren we onze banden die we voor een poosje niet gebruiken? En misschien nog belangrijker, waar bergen we ze op? In dit blogartikel snellen we u te hulp en geven we handige tips en tricks.
Lees meerWanneer schakelt u over naar winterbanden?
We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. De herfst is in het land met alles erop en eraan: regenbuien, windvlagen en mistbanken. Met melancholie kijken we terug op de zomer en met pretoogjes blikken we vooruit naar de winter. Ook uw wagen maakt zich op voor lagere temperaturen en fikse weersomstandigheden. De cue voor chauffeurs om zich luidop af te vragen of ze moeten switchen naar winterbanden. En over de timing zijn de meningen verdeeld.
U vraagt, wij schrijven er een blog over. In dit artikel leggen we u uit wat de voordelen zijn van winterbanden en wanneer u best de overstap maakt.
Wat is het verschil tussen uitlijnen en balanceren?
Raar maar waar, onze wagen kan soms bizar uit de hoek komen. Zodra u het gaspedaal indrukt, begint uw stuur te trillen. Of erger, uw auto zwenkt naar links of rechts zonder dat u daar om gevraagd hebt. Kenners goochelen dan met woorden als ‘uitlijnen’ en ‘balanceren’, maar u kunt ze alleen maar aankijken en knikken. U hebt werkelijk geen idee waarover ze het hebben.
We springen u te hulp en klaren de lucht. Wat betekent uitlijnen? Wat is balanceren? En waarin verschillen deze begrippen van elkaar? We scheppen voor eens en altijd duidelijkheid in dit blogartikel.
Alvast één tipje van sluier … Uitlijnen heeft te maken met uw wagen, terwijl balanceren zich enkel richt op uw banden en velgen.
De voordelen van autobanden voor elektrische wagens
Opvallend, onopvallend. Al dan niet in een futuristisch jasje. Voor wie er nog aan twijfelt, de elektrische wagen baant zich geruisloos een weg naar onze Belgische contreien.
Na enkele kinderziektes lijkt deze milieuvriendelijke auto een echte chauffeurslieveling in wording. Met een stijgend rijbereik en toegankelijkheid aan laadpalen houdt niets ons nog tegen om er voluit voor te gaan. Hoog tijd dus om de banden van zo’n elektrische voertuig (EV) eens onder de loep te nemen. Want die wijken wel degelijk af van de standaard autobanden. In dit artikel bespreken we de drie grote verschillen.
Wat zijn de oorzaken van een klapband?
Dé nachtmerrie van elke chauffeur? U raadt het al, een klapband. U zal maar eens stevig het gaspedaal induwen op de autosnelweg tot u opeens een luide knal hoort … Dan weet u meteen hoe laat het is. En nee, u bent nog lang niet thuis.
Wilt u liever geen gevaarlijke toestanden? In deze blogpost sommen we de meest voorkomende oorzaken op die kunnen leiden tot een klapband.
Wanneer gebruikt u welke autolichten?
Het najaar is ingezet. De dagen korten, de temperaturen tuimelen naar omlaag. Aan verveling geen gebrek, want het Belgische weer trakteert ons naar goede gewoonte met allerlei weersomstandigheden. Mysterieuze mist, pittige buien en strakke windvlagen, afgewisseld met dikke wolken en een streepje nazomer.
Vanuit uw wagen is het geen lachertje om te schakelen tussen al die wisselvallige weertypes. Wat hebben we zoal in de aanbieding? Dat zijn dimlichten, stadslichten, grootlichten en mistlichten. U zit erbij en kijkt ernaar. Uw rijexamen ligt inmiddels al een tijdje achter u… Wat nu gedaan?
In deze blogpost frissen we uw geheugen op en vertellen we wanneer u welke autolichten aanzet.
Lees meerEen bandencontrole bij QTeam. Zo verloopt het!
D-Day! Vandaag wordt uw wagen onder handen genomen bij QTeam. Geen seconde te laat, want uw banden kregen het al hard te verduren. Van avonturenritjes in de Franse Alpen tot langdradige files op de Antwerpse Ring. En dat allemaal onder een stralende zon. Niet zo bevorderlijk voor de staat van uw banden én uw eigen veiligheid. Geen wonder dat u ze een afspraakje gunt bij hun geliefde bandencentrale.
Gezwind rijdt u richting QTeam met maar één vraag in gedachten: hoe zal de bandencontrole verlopen? In deze blogpost geven we u een blik achter de schermen en vertellen we hoe QTeam te werk gaat bij de controle van uw autobanden.
Met de auto op vakantie? Zo controleert u de banden voor u vertrekt.
U gaat op reis en neemt mee … uw wagen. Van ‘La Douce France’ tot ‘Bella Italia’, wij Belgen kiezen graag voor zekerheid op vakantie. En al helemaal om op onze bestemming te geraken. Jawel, de auto staat nog steeds met stip bovenaan. Gewoonweg omdat het de nodige vrijheid geeft. Een extra valies? Geen probleem! Een uurtje later vertrekken? Moet kunnen! Even een pitstop? Waarom niet! Voor u het weet, rijdt u zo het paradijs binnen met uw hele hebben en houden.
Lees meerReinig uw velgen in vijf stappen.
Ah, uw wagen eens goed insoppen op een zonnige namiddag. Het ultieme gevoel van het nuttige met het aangename. Een streepje muziek op de achtergrond, een pittige training voor uw armspieren en met wat geluk krijgt u er nog een mooi kleurtje bovenop. Enthousiast baant u uw een weg door het vuil tot u bij de velgen terechtkomt. Zwart bij zwart … helemaal top. Hoe pakt u dat in hemelsnaam aan?
In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe u uw velgen opnieuw spik en span maakt.
Bespaar 10% op brandstof met eco-banden!
Ping! Het lampje van de brandstofmeter kleurt opnieuw rood. Een zoveelste tankbeurt dringt zich op. U rept u naar het dichtstbijzijnde pompstation. Terwijl u de wagen laat vollopen, last u even een bezinningsmomentje in. Dit kan zo niet verder. Zowel het milieu als uw portemonnee schreeuwen om een oplossing. In gedachten overloopt u alle alternatieven. De ene al wat meer haalbaar dan de andere. Maar wat als u de wagen écht nodig hebt? Dan kunnen energiezuinige banden soelaas bieden.
In dit blogartikel komt u alles te weten over eco-banden en de talrijke voordelen die eraan verbonden zijn.
Waarom is een reservewiel belangrijk?
Het is vrijdagavond. U bent met de wagen op weg naar een welverdiend weekend. De muziek galmt door de boxen, de zon verdwijnt langzaam achter de horizon. Tot plotsklaps, uw zen-modus abrupt wordt verstoord door - jawel - een lekke band …
Het is helaas dagelijkse kost op onze Belgische wegen. Eén oproep op tien gaat over een lekke band of klapband. Zorg er dus voor dat uw wagen altijd is uitgerust met een betrouwbaar reservewiel en controleer regelmatig de algemene staat. Zo kunt u weer snel de baan op en rijdt u in geen tijd richting weekendplannen.
In deze blogpost komt u alles te weten over het reservewiel en de mogelijke alternatieven.
Een platte band repareren
Daar staat u dan … in volle spits op de pechstrook met een lekke band. Ramptoeristen flitsen gestaag voorbij, vragende blikken turen naar rechts. De dag was nochtans zo mooi begonnen. Op die ene spijker na.
Vroeg of laat krijgt iedereen er mee te maken: de gevreesde lekke band. Maar wat doet u best in zo’n situatie? Repareren of niet? En hoe dan? In deze blogpost schieten we u te hulp.
Het belang van bandenspanning meten
Meer dan 60% van de automobilisten rijdt rond met een verkeerde bandendruk. Zowel een te hoge als een te lage bandenspanning, kan mogelijk heel wat negatieve gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om regelmatig de bandenspanning te controleren. In deze blogpost leggen we uit waarom en hoe u zelf de bandenspanning kan controleren. Doe dit dus zeker voor u op vakantie vertrekt!
Lees meerKies ik voor zomerbanden of vierseizoenenbanden?
Nu we onze winterbanden bijna mogen opbergen, hebben we de keuze om zomerbanden of vierseizoenenbanden te gebruiken. Maar wat is de beste keuze? Dat is allemaal afhankelijk van uw behoeften en rijgedrag! Ontdek hieronder voor welke banden u best kiest.
Lees meerDe juiste banden in elk seizoen: wanneer wisselt u het best naar zomerbanden?
Zomer- en winterbanden hebben verschillende eigenschappen die ze geschikt maken voor een bepaald seizoen. Maar wanneer moet u nu de overstap maken van winterbanden naar zomerbanden?
Lees meerHet Europese bandenlabel
Dankzij het algemene Europese bandenlabel kan u eenvoudig de performantie van een band vinden op gebied van 3 belangrijke paramaters: energie-efficiëntie, remafstand op nat wegdek en Extern rolgeluid. De gestandaardiseerde en geharmoniseerde criteria worden duidelijk aangegeven op een standaardetiket dat u als consument helpt om de juiste keuze te maken.
Lees meer